21 octobre 2014

Recipe: Vegan snickers dessert


ENG I want to share with you my easy vegan recipe of a dessert, which tastes like a snickers. For these dessert you'll need...
Ingredients:
  • 300ml Vanilla soy milk
  • 10g Agar-agar powder ( natural vegetable gelatin)
  • 250g Vegan crunchy (with piece of peanuts inside) peanut cream/butter
  • cacao powder
  • Vegan caramel
  1. You'll need to mix milk and agar-agar powder in a  pot. I mix one sachet of the agar-agar powder with 200ml of soy milk because on the sachet it say to mix it with 200ml liquid, so you better follow the instruction on you sachet if it's not the same as mine. Then i put the pot on the stove and let it boil up for 2 mins (it also written on the sachet of the gargar powder) over a medium heat.
  2. Add the vegan crunchy peanut cream, 100ml of soy milk, 4 or 5 tablespoons of cacao and 5 or 6 (or more if it'll tastes better for you) tablespoons of vegan caramell, in the pot and mix all the ingredients until it forms a homogeneaous mixture.
  3. Take the pot from the stove and let the mixture cool down.
  4. Then put your mixture in glasses or a storage container and put it in a deep freezer.
  5. When the mixture has a solid but creamy texture, you can serve it.

 DE Ich möchte gern mit euch mein veganes und einfaches Rezept von einem Nachtisch teilen, der wie Snickers schmeckt. Für diesen Nachtisch braucht man...

Zutaten:
  • 300 ml Vanilla soya milch
  • 10g Agartine
  • 250g Vegan crunchy Erdnuss Creme
  • Kakao pulver
  • Vegan Karamell
  1. Mischen Sie die Agartine mit 200ml soya Milch in einem Topf. Es ist auf der packung geschrieben, mit viewiel Flüssigkeit man die Agartine mischen soll. Lassen sie es bis 2 minuten bei mittlerer Hitze aufkochen.
  2. Adden Sie die crunchy Erdnuss Creme, 100ml of soya milch, 4 or 5 Esslöffel von kakao and 5 or 6 (order mehr, wenn es noch nicht suss genug für Sie ist) Esslöffel vom Karamell im Tofp und mischen sie alles zusammen bis Sie ein Homogen Textur kriegen.
  3. Nehmen Sie den Topf aus dem Herd und lassen Sie die Mischung abkühlen.
  4. Dann können Sie die Mischung in Gläsern oder einem Aufbewahrungsbox einschenken und im Tiefkühlschrank stellen.
  5. Wenn die Mischung solid aber noch ein bisschen cremig ist, können Sie dem Nachtisch servieren.

 FR J'ai envie de partager avec vous mas recette végétalienne et facile d'un dessert au gout "snickers". Pour cette recette il vous faudra...

Ingredients:
  • 300ml de lait de soja goût vanille
  • 10g d'Agar-agar en poudre
  • 250g Crème d'arachides/ beurre de cacahuète croustillant ( avec morceaux d'arachides à l’intérieur) vegetalien(ne)
  • cacao
  • Caramel vegan
  1. Dans une casserole, mélanger 200ml de lait de soja et la pourdre d'agar-agar ( ce sont les mesures qui sont en général écrites sur le paquet d'agar-agar, donc à vérifier sur le votre). Laisser boullir à feu doux 2 minutes et
  2. Ajouter la crème d'arachide, 100ml de lait de soja, 4 ou 5 cuillères à soupe de poudre de cacao et 5 ou 6 cuillères à soupe (ou plus si ce n'est pas encore asse sucré pour vous ou on ne ressent pas encore le gout du caramel) de caramel vegan.Puis mélanger jusqu'à l'obtention d'une texture homogène.
  3. Enlever votre casserole du feu et laisser le mélange refroidir.
  4. Verser le mélange dans des tasses ou une boite, puis laisser refroidir au congélateur.
  5. Quand votre mélange a une texture solide mais encore un peu crémeuse vous pouvez servir votre dessert et le déguster.



  •   HAVE YOU TRIED THIS RECIPE? Did you like it?

  •  HAst du dieseS Rezept ausprobiert? Hat dir diesen nachtisch geschmeckt?

  • as tu essayé cette recette? as-tu aimé?




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire